Sæson 2023/2024 står for døren

Efter en dejlig sommerferie er den nye sæson så småt ved at komme i gang. Vi har de seneste 14 dage arbejdet på at få vores haller i Ejby og Gelsted til at stå klar til vores foreninger, der lige om lidt fylder vores haller med glæde og aktivitet.

Når I kommer tilbage til vores haller vil I kunne se at vi i løbet af sommeren har omlagt alle vores lyskilder i Gelsted-Hallen til LED, derudover har vi også lydisoleret cafeteriet i Gelsted Hallen. I Ejby-Hallen er alle lyskilder også blevet omlagt til LED, og der er lagt tæppefliser i vores 2 små mødelokaler.

Vi håber meget på at vi i denne sæson kan få et nyt indgangsparti i Gelsted, så det bliver mere brugervenligt. Vi satser også stærkt på at vi kommer i mål med vores projekt “nyt hal-gulv” i Gelsted. Vi er rigtig godt på vej med vores finansiering, og vi håber meget på at vi kan realisere drømmen om et nyt og brugervenligt halgulv i Gelsted i 2024.

Vi glæder os rigtig meget til sæson 2023/2024, og håber at alle foreninger vil opleve fremgang og fede timer i hallerne. Hvis I har gode idéer til nye tiltag i vores haller så skal I endelig bare sige til. Vi vil gerne lytte og være med til at udvikle vores haller i fælleskab med jer.

Vi ses i hallerne

Med venlig hilsen

Personalet i hallerne

No Comments

Post A Comment